Garageportar Karlstad

RING OSS - 054-220 89 36

Om oss

Anlita oss för garageportar i Karlstad

Vi på Portspecialisten arbetar endast med de bästa produkterna, och våra kunder kan vara trygga med att våra garageportar i Karlstad håller måttet. De är dessutom utvecklade speciellt för det nordiska klimatet.

Lita på vår erfarenhet och expertis

Vi har många års erfarenhet av försäljning, montering och underhåll av garageportar i Karlstad. Vi hjälper dig med alla mätningar inför köpet av nya garageportar, och vi sköter allt arbete – som eventuella ombyggnationer och justeringar, i samband med installationen av din nya garageport. 

När jobbet är klart tar vi med den gamla garageporten eller dörren, så du slipper fundera över vad du ska göra med den.

Vi har automatik och tillbehör till alla garageportar i Karlstad som vi säljer. Du kan komplettera med exempelvis handsändare, kodlås och appstyrnig, vilket finns till alla våra motorer.

För att du som kund ska känna dig trygg och bekväm med ditt köp ger vi dessutom 10 års garanti på portblad och 5 års garanti på automatik. Vi erbjuder även serviceavtal på alla våra produkter och garageportar i Karlstad.

Alla våra produkter är CE-märkta och garageportarna med automatiska anordningar är testade och godkända av SP Sveriges tekniska forskningsinstitut (tidigare SP Sveriges provnings- och forskningsinstitut och Statens provningsanstalt)tillsammans med automatiken.

Kontakta oss och välj de bästa garageportarna i Karlstad!

Portspecialisten Örebro AB


Skjutbanevägen 11
70369 Örebro

054-220 89 36

[javascript protected email address]

556504-0556


Garageportar

Komplett portlösning


logo-image

Om Oss

Hos oss hittar du ett brett sortiment av garageportar av olika modeller och anpassade för det nordiska klimatet. Vi ger 10 års garanti på portblad och 5 års garanti på automatik.

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Portspecialisten Örebro AB

Org nr: 556504-0556
Skjutbanevägen 11
70369 Örebro
Tel: 054-220 89 36

Hitta hit