RING OSS - 054-220 89 36

Garageportar Karlstad

RING OSS - 054-220 89 36

Garageportar

Bäst på garageportar i Karlstad

Behöver du nya garageportar i Karlstad? Kanske till din villa, ditt fritidshus eller bostadsrättsföreningen? Anlita oss så hjälper vi dig med hela processen – från val av rätt garageport till montering och eventuella snickeriarbeten som uppkommer i anslutning till garageportsmonteringen.

Bäst på garageportar i Karlstad

Våra garageportar är speciellt utvecklade för det nordiska klimatet – efter många år i branschen vet vi vilka garageportar som håller måttet. 

Vi erbjuder alltid garageportsmotor som tillval vid köp av våra garageportar i Karlstad. Tillbehör som handsändare, kodlås, appstyrnig med mera finns till alla våra motorer. Du kan även teckna ett serviceavtal med oss så sköter vi underhållet av din garageport. Du väljer själv om du vill ha service vid behov eller ett avtal med löpande service och underhåll i förebyggande syfte. Allt för att tillgodose just ditt behov.

Vi finns även till hands för felsökning om det skulle uppstå något krångel. Våra duktiga tekniker hjälper dig på plats med felsökning och service på din garageport. Behöver vi byta ut eller reparera någon del har vi reservdelar till alla våra garageportar i Karlstad i lager, så det är snabbt fixat.

Alla våra produkter är CE-märkta och garageportarna med automatiska anordningar är testade och godkända tillsammans med automatiken på SP Sveriges tekniska forskningsinstitut (tidigare SP Sveriges provnings- och forskningsinstitut och Statens provningsanstalt).

Vad får du mer när du köper våra garageportar?

Vi hjälper dig hela vägen från första förfrågan och val av produkt, till mätning och montering av garageporten. Vi gör kostnadsfria mätbesök i hela Mellansverige och våra erfarna montörer ser inte bara till att du får en säker installation av din garageport, de hjälper dig även med anslutande snickeriarbeten och anpassar garageöppningen så den blir perfekt.

Skulle golvet i öppningen vara skevt eller i dåligt skick gjuter vi om det så den nya garageporten tätar ordentligt. När jobbet är klart sköter vi givetvis bortforsling av den gamla garageporten eller dörren.

Vi erbjuder kostnadsfria hembesök för konsultation inför ett köp, och ger alltid 10 års garanti på portblad och 5 års garanti på automatik. Känn dig trygg och säker när du köper garageportar i Karlstad av oss!

Välj mellan olika typer av garageportar i Karlstad

Vi har ett stort utbud av garageportar i Karlstad och om du undrar vilken sorts garageport som lämpar sig bäst för just dig kan du rådfråga oss.

Här är några av de garageportar som vi erbjuder:

  • Takskjutportar – takskjutportar består av horisontella sektioner av galvaniserad stålplåt, fyllda med polyuretanskum. Våra takskjutportar kan du få millimeteranpassade samt i en mängd olika modeller och kulörer. De kräver väldigt lite utrymme och har en flexibel skenlösning, vilket gör att de passar i princip i alla garage.
  • Vipportar – vipportar består av ett stort blad som viker upp sig taket. Ytskiktet går att få i trä, metall eller hårda MDF-skivor.
  • Slagportar – slagportar består av två sidohängda halvor, där den ena sidan fungerar som en vanlig dörr och den andra sidan låses med en spanjolett. De finns i trä alternativt och i olika typer av stålplåt, och kommer i olika utföranden och färger. 

Panelerna i våra garageportar i Karlstad är byggda av förzinkade och lackerade stålplåtar, isolerade med freonfritt polyuretanskum. 

Kontakta oss så hjälper vi dig med allt du behöver när du ska köpa garageportar i Karlstad!