RING OSS - 054-220 89 36

Garageportar Karlstad

RING OSS - 054-220 89 36

Industriportar

På jakt efter nya industriportar eller garageportar i Karlstad? Vårt företag har levererat och monterat dessa till ett industriföretag.

Vårt företag är specialist på industriportar och garageportar i Karlstad. Av oss får ni hjälp med att hitta rätt port för just er – oavsett om det är en industriport eller garageport. 

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation för industriportar eller garageportar i Karlstad. 

Industriportar i Karlstad

Är ni på jakt efter en eller flera industriportar? Vi både servar, monterar och säljer takskjutportar, vikportar, snabbrullportar och rullgaller. När ni köper industriportar eller garageportar i Karlstad av oss skräddarsyr vi dom efter era önskemål om utförande, konstruktion och modell. Självklart har vi även olika färger att välja mellan.

Vi säljer båda takskjutportar, vikportar, snabbrullportar och rullgaller. Här är våra två vanligaste industriportar:

  • Takskjutport – Vår mest sålda industriport med stora användningsområde och oändliga varianter. Passar både tunga industrier som jordbruk men också varuintag och exempelvis parkeringshus. Är en driftsäker industriport med flexibla skensystem som optimerar portöppningen även om utrymmet är begränsat. Går att variera i oändlighet med olika motorstyrningar, funktionstillbehör, färger, material, dörrar, fönster och helglasade portsektioner. Vi säljer och monterar takskjutportar från Crawford Entrematic och Nordport.
  • Vikport – Har låga underhållskostnader och energiåtgång på grund av vikportens rörliga komponenter och kraftiga dimensionerade beslag. Går att anspassa helt efter verksamhetens krav när det kommer till säkerhetsklassningar och arkitektoniska krav. Vi säljer och monterar vikportar från Reco Port.

Service av era industriportar

Oavsett om ni köpt era industriportar av oss eller någon annan erbjuder vi alla regelbunden service för en mer driftsäker anläggning. Vår personal har mångårig kunskap och erfarenhet av både industriportar och garageportar i Karlstad men också grindautomatik, vädertätningar och lastbryggor av de flesta fabrikat. 

Kontakta oss för industriservice av era industriportar eller för att köpa garageportar i Karlstad.